Nagykanizsa Kistérség Többcélú Társulása
Kedves Látogatónk!

Marton István A Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása nevében üdvözlöm Önt és megköszönöm, hogy a társulásunk iránt érdeklődve ellátogatott weblapunkra. Magyarország uniós csatlakozásával jelentős változások következtek be a közszolgáltatások szervezésében és a helyi önkormányzatok életében is.

Az egyik ilyen esemény a többcélú kistérségi társulások létrehozása 2004-ben, amely sokoldalú együttműködést teremtett a térségben és most 2007 nyarán erős bizakodással azon vagyunk, hogy az önkormányzatok önállóságának megőrzése mellett okosan és jól gazdálkodva az elkövetkező időszak legyen a térség kiegyensúlyozott fejlődésének korszaka, a lakosságnak élhető otthona és a biztos jövő perspektívája, ahol megbecsüljük az értékeinket, a hagyományainkat.

Modern világunkban ez a honlap a racionalitás jegyében, azzal a kettős céllal jött létre, hogy egyfelől bemutassa a kistérségünk látnivalóit, nevezetességeit, gazdasági, kulturális, társadalmi életünket az érdeklődők számára, hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településeinkre készülnek utazni, vagy itt szeretnének üzleti vállalkozásba kezdeni, másfelől - a helyben élők számára közérdekű információk és szolgáltatások elérhetővé tétele révén - erősítsük a kistérségben tevékenykedő települések együttműködését, új kommunikációs csatornát nyissunk a települések elöljárói és a térség lakossága felé.

Szeretnénk dinamikusan fejlődő, versenyképes, vállalkozásbarát gazdaságot, szolidáris, együttműködő közösségeket, az esélyegyenlőség megvalósítását, intelligens, környezetbarát kistérséget kiépíteni.

Reméljük, számos olyan információt bocsáthatunk közre a jövőben, mely minden ide látogatónak és érdeklődőnek hasznos és érdekes lehetőségeket kínál, hatékonyabb, racionálisabb kapcsolatteremtést tesz lehetővé.

Hívunk és bíztatunk mindenkit, minél gyakrabban látogassa a honlapot, véleményével, információjával, javaslatával járuljon hozzá a fejlesztéséhez. Reméljük sikerül felkelteni érdeklődését a kistérségbe utazáshoz, kérem fogadja el invitálásomat és tekintse meg nevezetességeinket, rendezvényeinket és ismerkedjen meg történelmi értékeinkkel.

  Kellemes tájékozódást, jó időtöltést kívánok!        Szivélyes üdvözlettel:
Marton István
Társulás elnöke